2015-01-05 09:16:21• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Egyszerűen jól érzi magát

Napi horoszkóp január 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap nehezebbnek látszik, a Hold a Rák jegyében áll, 90 fokos fényszögben a Kos jegyével. Ez behúzza önnél a kéziféket. Mindenhol csak azt hallhatja, „kérem várjon”, „köszönöm nem kérem”, s ez próbára teszi majd a türelmét. Nehezen viseli az unalmas embereket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Mars az ég tetején áll, szemben a Jupiterrel. Ez az ön hivatását és az otthoni kapcsolatait kellemetlenül érinti. A főnökei azt szeretnék, ha minél több időt töltene a munkahelyén, a család pedig pont az ellenkezőjét, azt szeretné, ha ön egyáltalán nem is menne dolgozni. Kicsit nehéz lesz a középutat megtalálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Mars a Vízöntő jegyében áll, és társul hozzá a Merkúr és a Vénusz is. Mától jobb napok kezdődnek, egészen más érzések ébrednek önben. Az emberek, akik tegnap még kiállhatatlanok voltak, ma már akár a barátai is lehetnének. A Nap és az Uránusz harcolnak egymással, valaki számon fogja kérni önt, de ez alól nem szabad kibújnia.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyéből indul, és a Neptunusz is sok erőt ad önnek. Mindkét bolygó segítőkész. Ön ráérez embertársaira és segíteni akar rajtuk, de győződjön meg arról, hogy valóban igénylik-e az ön segítségét, mielőtt cselekedne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Sokasodás látható az ön VII. házában: a Nap együtt áll a Plútóval. A Plútó nem ismeri a tréfát, elvárja öntől is, hogy igazodjon hozzá. Tervezze délutánra az elintézni valókat. Munkájával ma a köz javát kell szolgálnia, nem pedig személyes szükségleteit. Bármin is dolgozik, nézze meg, mi van a felszín alatt. Teremtsen rendet a káoszban, mely Önre leselkedik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Rák jegyében áll, a 11. házban: ne rejtse véka alá tehetségét, ne legyen félénk! Állítson fel fontossági rangsort. Stratégiákban gondolkozzon. Mi az ami igazán fontos Önnek?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó bolygója, a Vénusz a Vízöntő jegyébe ért, ezzel egy időben az ön 5. napházában látható: egy új szerelmi kapcsolat is kezdődhet ilyenkor. Vidám hangulatban van, egyszerűen jól érzi magát és másokat is fel akar vidítani. Élvezi a társaságot, most valahogy nem érzi magát olyan félénknek, mint általában, és kedvező benyomást tehet másokra. Mostanában jól alakulnak kapcsolatai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Rák jegyében áll, szemben a Merkúrral. Mély meglátásokra tehet szert belső érzelmi világát illetően, akár a maga erejéből, akár másvalakinek a segítségére támaszkodva. Nem áll két lábbal a földön, jobb, ha nem most hoz meg fontos döntéseket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Rák jegyében áll, és közelít a Szaturnusz jó fényszögéhez, ez a bolygó pedig az ön egyében áll. Itt az ideje a nehéz, megerőltető feladatoknak, mert most alapossága révén hamar végére járhat mindegyiknek. Szívesebben lenne egyedül, de társaságban is csak komoly beszélgetéseket tud folytatni. Érzelmi élete ezen a héten rendeződhet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Rák jegyében áll, Önnel pontosan szemben. Ez csak egy picit zavarja majd önt, mert úgy érzi, nem teheti azt, amit akar. Az ön környezetben valaki eléggé meggondolatlanul kezd bele valamibe, és ez zavarja önt. Ebből bizony elkerülhetetlenül vita származhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Mars gyorsan szeretne távozni az ön jegyéből, de a Jupiter még fogja. Szeretné, ha mindenki békén hagyná, nincs kedve ma a nagy társasághoz. Maximum a legjobb barátját tudja elviselni, ezért őt kellene felhívnia. A munka és az egészség kapja ma a legnagyobb figyelmet, ezeket sem ártana jól kibeszélni valakivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az Ön uralkodó bolygója a Neptunusz, kellemetlenül kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Talán még az is eszébe jut, hogy mindent felad és visszavonul a világtól, mint egy remete. Félelmek is gyötörhetik, minden különösebb ok nélkül. Gondoljon arra, hogy mindez csak átmeneti jelenség. Keresse az életvidám, lendületes barátok társaságát, ők kihúzhatják a gödörből!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: